ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите общи условия уреждат отношенията между Ем Джей Стор ЕООД и потребителите му.

Ем Джей Стор ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление гр. Бургас ул. Александър Велики 25A, и ЕИК 203808284. Ем Джей Стор ЕООД е собственик на сайта www.darling.bg, който e онлайн магазин за продажба на бебешки и детски дрехи, стоки и аксесоари.
Всеки потребител, наричан по-долу и „клиент“, който използва сайта www.darling.bg, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

ПОРЪЧКИ

Всички цени, обявени в сайта са крайни и в български лева. Цените на стоките не включват доставка.Клиентите доброволно поръчват стоки и предоставят информация, необходима за изпълнение на поръчката им. За валидна една поръчка се счита, когато потребителят предостави верни имена, адрес, телефон, и-мейл адрес, които ще бъдат използвани за обработка и изпращане на поръчката.

 

ДОСТАВКА

Закупените стоки се доставят до адрес, избран от клиента. Адресът може да е офис на куриерска служба Спиди, Еконт или друг адрес, избран от клиента. Срокът на доставка е 1 или 2 работни дни, освен в случаите, когато куриерските служби посещават избраното населено място веднъж / два пъти седмично или специални случаи като празници или природни бедствия. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, то времето за обработка започва от първият работен за страната ден.

В случай, че клиента е предоставил неверни данни за доставка или стоката не може да му бъде доставена по негова вина в 7-дневен срок от датата му на поръчка, Ем Джей Стор ЕООД запазва стоката и заплатената сума.

 

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на стока закупена от онлайн магазин www.darling.bg се осъществява по два начина, по избор на клиента:

  • в брой на куриера на фирма Speedy или Еконт при получаване на стоката (наложен платеж)
  • по банков път със следните данни и реквизити:

Получател: Ем Джей Стор ЕООД

IBAN: BG30FINV91501016639902

Основание за плащане: Плащане на поръчка <номер на поръчка> (например 000910867)

 

ЛИЧНИ ДАННИ

Предоставената информация се използва само и единствено с цел обслужване на клиента. Всяка предоставена от потребителя лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно. Информацията, предоставена от клиентите, не се предоставя на трети лица, с изключение на партньорски фирми (куриерски служби и др.), пряко участващи в етапите на процеса на обслужване и изпълнение на поръчките на клиентите.
Съгласно Закона за защита личните данни, www.darling.bg няма да предоставя личните данни на потребителите на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен, ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.Онлайн магазинът на Ем Джей Стор ЕООД предприема всички необходими мерки за защита на съхраняваната информация, предоставена от клиенти, но не носи отговорност, ако с нея се сдобият трети лица в следствие на противозаконно осъществен пробив в системата на сайта.

 

РЕКЛАМАЦИИ, ОТКАЗ И ЗАМЯНА

Клиент, закупил стока от онлайн магазин www.darling.bg има право да се възползва от рекламация, отказ или замяна след получаването й, само ако са спазени следните условия:
- запазен добър търговски вид - дрехата/стоката не е носена, гладена, скъсана, прана или третирана по какъвто и да е начин
- запазени са всички етикети, аксесоари (ако е имало такива) + опаковка (ако е имало такава)
- запазен е оригинален касов бон за стоката, който да се върне заедно с нея
- транспортните разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента, освен в случаите за констатирана рекламация.

При отказ от закупена от www.darling.bg стока, в срок от 14 работни дни от датата на направената покупка, клиентът има право да върне закупената стока без да дължи обезщетение или неустойка за нея, ако са спазени всички условия по връщането й.

При замяна на стока, закупена от www.darling.bg, тя може да бъде заменена за друг размер, цвят или атрибут на артикула, ако той е наличен в момента на искането на замяна.

При рекламация на стока, закупена от www.darling.bg , клиентът може да я предяви в писмен вид, по електронна поща или по телефона, при констатирани липси или дефекти на стоката. Рекламацията се предявява само при получаване на стоката, в присъствието на куриера, който я доставя.

 

ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТА

Клиентът е длъжен да заплати стоката, закупена от онлайн магазин www.darling.bg, чрез избрания от него начин за плащане. Потребителят е длъжен да предоставя своите данни на български език и на кирилица. В случай на неспазване поръчката може да бъде отказана. При направата на поръчка клиентът е длъжен да предостави верни данни – имена, адрес, e-mail, телефонен номер и други.

 

ОТСТЪПКИ

Всеки клиент направил поръчки от електронен магазин www.darling.bg на обща стойност над 500лв. ползва отстъпка от 5% за следващи поръчки, a за направени поръчки над 1000лв, ползва отстъпка от 10% за всички следващи поръчки. 

МАТЕРИАЛИ НА САЙТА

Информацията, публикувана на сайта, включително снимки и текст, е собственост на Ем Джей Стор ЕООД. Изрично се забранява копирането на снимки и/или текст, поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писменото съгласие на представител на дружеството, или без поставянето на текст, посочващ откъде е снимката/текстът (Например: Източник: онлайн магазин за бебешки и детски дрехи www.darling.bg)

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ОБЩИ УСЛОВИЯ
  Ем Джей Стор ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на тази страница. Условията стават валидни от момента на публикуването им.