Как да поръчам от онлайн магазин Darling?
Онлайн магазин Darling.BG предоставя на своите клиенти три опции за поръчка:

1.чрез модула за поръчки през сайта

2.на телефон 0893 59 58 59 (пон-пет 9.00 - 18.00ч)

3.или чрез онлайн формата за запитвания

Как и кога се извършва доставката?
Доставката се осъществява в рамките на 24 до 48 часа(освен когато поръчката е направена след 15.30ч в петък или почивни национални празници), в зависимост от деня и часа на направената поръчка. За малките населени места, стоките се разнасят според графика на куриерската служба. Продуктите се доставят от куриерска служба Еконт или СПИДИ ,освен в случаите, когато
клиентът не е заявил изрично желанието си това да бъде направено с друга куриерска служба. В този случай стойността на доставката се поема от потребителя според тарифите на конкретната куриерска служба, с която иска да получи продуктите си.

  • Доставка до офис на куриерска служба ЕКОНТ на следващия работен ден – 3.80 лв
  • Доставка до офис на куриерска служба СПИДИ до 48 часа -  3.80 лв
  • Доставка до адрес на получателя до 48 часа –  5.70 лв
  • При поръчка на стойност над 80лв от сайта Darling.bg - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до дома или до офис на Спиди/Еконт

Доставка на торти от памперси:

- Да, всички торти и колички от памперси са ВЕЧЕ изработени, затова тяхната доставка НЕ е по-дълга от всеки друг продукт в нашия сайт. Цената за доставка, както и времето за доставка са еднакви за всяка категория или продукт от сайта ни.


Как се прави поръчка на даден продукт?
След като изберете предпочитаната от Вас категория и желания артикул, в дясно има меню, в което да направите избор на размер, цвят, надпис или други подробности за Вашия продукт, както и броят, който искате да закупите. Преди да натиснете бутона Поръчай може да прегледате заявените от вас продукти и да се уверите дали сте избрали правилния размер, цвят и брой, както и да сравните адреса за доставка и плащане. Когато се сте готови с проверката на артикулите натиснете бутона Поръчай, с което финализирате поръчката. След приемане на Вашата поръчка, вие ще получите и-мейл за потвърждение на Вашата поща. Наш служител ще се свърже с Вас по телефон (който сте оставили за контакт), за да потвърди Вашата поръчка. Тъй като получаваме много поръчки през онлайн профилите в Darling.BG, моля бъдете търпеливи, ако телефонното потвърждение се забави. Стараем се да получите потвърждение до 2 часа след като сте финализирали поръчката си. Ако заявката е направена преди 9.30ч или след 18.00ч, ще се свържем с Вас в първият работен ден или час след като е направена заявката. Благодарим Ви за разбирането!

Как да поръчам по телефон?
Всеки артикул в онлайн магазин Darling е с индивидуален Ref. №, който спомага за категоризиране на дадения продукт, за по-лесното ориентиране на потребителите и по-лесното намиране на продукта от наша страна. Когато сте готови с вашия избор можете да се обадите на телефон 0893 59 58 59 , за да се свържете с нашия търговски отдел и да поръчате избрания от Вас артикул по телефона. Можете да се свържете с нас и за други въпроси, разяснения или помощ в пазаруването. Тъй като работим с реални наличности, нашите оператори могат да измерят даден продукт, да опишат по-подробно или да проверят ВСИЧКО, което Ви интересува за конкретен продукт от нашия онлайн магазин.