Имате покана за детско тържество и не знаете какво да подарите на детето? Искате да вземете подарък, който сте сигурни, че ще се ползва и ще бъде харесан? Вече имаме решение на това!

Чрез закупуването на ваучер за подарък от детски магазин DARLING.BG давате възможност на родителите да изберат най-подходящия подарък за своето дете от Ваше име. Така няма нужда да се чудите кой размер да изберете, кой е подходящият цвят за дрешка, аксесоар или друга подробност. Предлагаме ваучери за подарък на стойност от 50лв и 100лв.Всеки ваучер има уникален и индивидуален код, който да се въведе при поръчка в електронния ни магазин при последната стъпка от поръчката.

Изберете дизайн и кликнете върху избраният ваучер за подарък, за да го закупите!

ваучер за подаръкваучер 50 лв

ваучер за подарък 100лвваучер за дете

Можете да избирате и от тематичните ни ваучери за подарък - за новородено бебе, за близнаци и други:

Честито бебе подарък

За получаващия ваучер за подарък:

Ваучерът се въвежда еднократно в първия етап на поръчката. След като сте избрали своя подарък трябва да въведете кодът, изписан на Вашия ваучер за подарък от Darling.BG.

Ако стойността на продуктите е по-голяма от стойността на ваучера, след въвеждането на кода от ваучера и преизчисляването на стойността, сумата над тази на ваучера, ще остане за доплащане по избран от Вас начин.

Пример: Имате подарен ваучер за подарък на стойност 100лв, но сте си харесали продукти за 130лв, след въвеждането на кода, ще останат 30лв, които могат да бъдат заплатени от вас допълнително по банков път или чрез наложен платеж при приемането на продуктите.

Ако стойността на продуктите е по-малка от стойността на ваучера, ще трябва да изберете още продукти, за да допълните цялата стойност, тъй като кодът за подарък е еднократен и след използването му веднъж, няма да можете да го въведете отново, тъй като той вече ще е невалиден.

Пример: Имате подарен ваучер за подарък на стойност 100лв, избрали сте си продукти за 80лв, разглеждате отново нашите продукти, добавяте продукти за още 20лв и финализирате поръчката.

Условия за ползване на услугата "Ваучер за подарък":

  • Ваучерът за подарък не може да бъде разменен за паричната му равностойност.
  • Ваучерът за подарък има давност 6 (шест) месеца от датата на закупуването му.
  • Ваучерът за подарък може да бъде използван единствено в онлайн магазина на Darling.BG (Ем Джей Стор ЕООД).
  • Ваучерът за подарък може да бъде използван еднократно и с една поръчка.
  • В случай на загуба, унищожаване или повреда на ваучера за отстъпка, ваучерът не се заменя и не се възстановява неговата парична стойност.

Ако имате други въпроси или имате нужда от помощ, можете да се свържете с нас чрез нашата онлайн форма за контакт, по телефона или чрез нашия онлайн чат.


ваучер за подарък