Нашето име...
Ние сме онлайн магазин за бебешки и детски дрехи с името "Darling". Дълго време размишлявахме над името си, защото търсихме нещо едновременно стилно и нежно, което да събере всичката любов към най-скъпото ни - децата. "Darling" в превод от английски означава "галеник, любим, мил, очарователен" - думи, с които наричаме децата си. "Darling - Мода за деца" целеше максимално да подчертае основната ни дейност :
- не просто "за деца", а за "милите ни и очарователни деца"
- не просто "дрехи", а "мода".
Така "Darling - Мода за деца" стана нашата цел, начинът ни на работа и нашето мото. Мотото, което успя да опише точно какво правим и как. Заложихме на строго и внимателно подбрани колекции от дрехи, които да бъдат едновременно качествени и стилни.

Начинът ни на работа...
Всеки артикул в сайта на "Darling - Мода за деца" е предварително подбран, внимателно опакован и грижливо изпратен на нашите клиенти с цялото внимание и грижа, които е нужно да вложим. Всяка дрешка или продукт минава предварителен преглед за качество и ако той не отговаря на нашите очаквания - не се предлага за продажба в онлайн магазина ни. Сякаш ние самите (като потребители) се изморихме от ниското качество и недействителни продукти, предлагани в интернет магазините като цяло. Затова решихме да бъдем различни - да отделим повече време и внимание за всеки продукт по отделно, за да намалим до минимум опцията за недоволство от страна на нашите клиенти. Защото е важен всеки един наш клиент! Искате повече снимки на даден продукт? Няма проблем, обадете ни се и ние ще Ви изпратим още! Искате да видите продукта преди да го платите на куриера? Всички наши стоки се изпращат с опция "Виж преди да платиш"! Имате специални изисквания към опаковките за подарък? Кажете ни ги, за да ги реализираме!

Нашият сайт...
Когато се създаваше нашият онлайн магазин обърнахме процеса - гледахме от потребителска гледна точка какво бихме искали да има за нас самите като потребители и чак след това го изисквахме в сайта си. Записахме всички онези мънички (а и не толкова мънички) неща, които са ни липсвали досега. Решихме, че освен задължителните неща за един интернет магазин за детски дрехи като големи снимки, категории с продукти, нови и промо продукти, едно от най-важните неща за един онлайн магазин е филтърът, който да спести време от "ровене" в неща, които не търсите; в размери, които няма да станат на децата ви; в състав, който не харесвате. Добавихме бутон "Сравни", за да можете да сравнявате продуктите, между които се колебаете. Разбира се, нямаше как да минем без списъкът "Желания", който събира на едно място нещата за размисъл, за обсъждане по-късно или просто, за да помислите. Спестихме от времето ви и с бутонът "Бърз преглед" на всеки продукт, за да не се налага да влизате всеки път в страницата на артикул, за да видите основните параметри, после да се връщате обратно и после пак.... Сайтът www.darling.bg е собственост на фирма "Ем Джей Стор" ЕООД с ЕИК 203808284 и адрес на управление: гр. Бургас ул. Александър Велики 25.

Защо от нас...
Сигурно сте прочели доста пъти отговор на този въпрос под различна форма и стил. Ние ще се въздържим, тъй като смятаме, че доверието на клиентите трябва да се заслужи - с всяка поръчка, с всеки продукт, всеки път. За нас е важно да чуем вие защо сте избрали нас, а и защо НЕ сте избрали нас :)


И заживели щастливо...
Без значение дали сте избрали да пазарувате от нашия онлайн магазин или не - запомнете едно:
Всяка направена покупка за вашето дете трябва да бъде специална, защото тя е част от неговия ден, от неговата снимка, от неговото детство! А вие трябва да бъдете доволни от вашия избор!

Пожелаваме Ви много ценни и щастливи мигове с дрехите и артикулите от нашия онлайн магазин!
лого